Sari la conținut

Activități opționale

Activitățile opționale completează programa abordată în grădinița noastră și oferă o dezvoltare completă a copiilor. Părinții pot alege dintr-o varietate de activități ce au în vedere că fiecare copil are pasiuni diferite ce pot fi încurajate încă de la vârste fragede.    

    Programul de activități opționale este desfășurat de profesori cu experiență în lucrul cu copiii, folosindu-se de metode și tehnici inovative, pe placul celor mici. Opționalul Sport & Games este inclus în tarif.

Activități opționale propuse pentru anul școlar 2022-2023:

Sport&Games

Sportul îmbunătățește concentrarea, crește stima de sine și ajută copilul să se dezvolte armonios.
Împreună învățăm copiii să fie activi, să se bucure de mișcare în aer liber și să lucreze în echipă.

Creative Art

Oferă-i copilului resurse diverse și își va desena propria lume. Imaginația îl va duce pe tărâmuri fantastice,  Creativitatea este Împreună învățăm copiii să fie activi, să se bucure de mișcare în aer liber și să lucreze în echipă.

Zumba Kids

Zumba este un atelier de energie și voie bună. Ritmuri cunoscute și antrenante vor fi pretextul perfect pentru mișcare în pași de dans.
Experiența de a te conecta cu propriul corp și a reuși să armonizezi mișcările pe ritmul muzicii va fi de neuitat.

Let’s sing together

Muzica e o poezie pe note.
Când copilul întâlnește muzica, el învață să asculte, să simtă și să redea ritmul, să reproducă melodii sau să încerce instrumente muzicale.
La atelier copiii sunt așteptați să se bucure de muzică și să descopere cât de plăcut este să cânți alături de ceilalți.

Little architect

Ce putem construi astăzi?
O căsuță pentru păsărele? Cel mai înalt turn? Te așteptăm să descoperim împreună lumea fascinantă ce ne înconjoară!
Atelierele sunt special concepute pentru a încuraja învățarea activă și îmbină într-un mod inovativ joaca cu știința.

Personal Developement

Atelierele de dezvoltare își propun să-i ajute pe cei mici să-și cunoască și să-și gestioneze emoțiile, să comunice cu cei din jur și să dezvolte o atitudine pozitivă față de provocările cotidiene, totul fiind conceput într-o manieră distractivă, prin jocuri și activități de echipă.

Play with numbers

Numerele sunt peste tot în jurul nostru și a-i familiariza pe cei mici cu ele de la vârste fragede, reprezentă un început potrivit pentru exercițiile de mai târziu.
Jocurile cu numere și activitățile matematice vor crea o premiză importantă: matematica este distractivă. 

Do you know…?

Cum plouă? Ce este un magnet? De ce nu se        scufundă o barcă? De ce zboară un avion?
Vrei să afli răspunsul la toate aceste întrebări și la o mulțime de alte curiozități cu care ne întâlnim zi de zi? Vino să descoperim cât de interesantă este lumea în care trăim și cât de multe putem învăța experimentând împreună!