Sari la conținut

Pași spre viitor

   Suntem cu toții conștienți de faptul că trăim într-o lume în schimbare rapidă și că pregătim copiii pentru a trăi într-o societate în care aceștia pot lucra în locuri de muncă care nu există în prezent, folosind tehnologii care nu au fost încă inventate.

   Prin curriculum-ul britanic integrat în activitățile din grădiniță punem un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților personale de învățare și gândire, care vor avea ca rezultat copii capabili să se adapteze circumstanțelor în schimbare și să răspundă provocărilor secolului XXI.

Suntem diferiți, dar creștem împreună

   Copiii sunt competenți în mod natural, sunt capabili, încrezători și siguri de sine, iar programul EYFS (curriculum-ul britanic pentru grădiniță) se bazează pe aceste calități, având o abordare integrată a învățării.  În grădinița noastră copiii sunt încurajați să învețe mai degrabă prin descoperire, rezolvare de probleme și gândire creativă decât prin simpla memorare a informațiilor, oferindu-le astfel abilități analitice și de gândire de care vor avea nevoie mai târziu.

 Ne folosim de o varietate de metode de predare și evaluare concepute pentru a dezvolta gândirea independentă, precum și o gamă largă de activități extra-curriculare care vin în sprijinul învățării.

 Programul Jolly Phonics vine ca o completare a activităților bilingve desfășurate în cadrul fiecărei grupe de vârstă și vizează învățarea fonetică a limbii engleze. Fiind conceput într-un mod interactiv și folosind mijloace multi-senzoriale, acest program îi ajută pe cei mici să descopere pas cu pas cât de ușor se poate învăța o limbă străină.

 La vârste fragede învățarea unei limbi străine este o joacă, de aceea încurajăm și facilităm accesul celor mici la un program variat. care oferă o dezvoltare multiculturală și va reprezenta un beneficiu în anii de școală ce vor urma.