Sari la conținut

Despre noi

   Grădinița Irina – grădinița sector 6, București, situată în cartierul Drumul Taberei și în vecinătatea cartierului Militari – este tărâmul de basm în care copiii sunt încurajați să viseze, să aibă încredere în ceea ce simt și să-și transforme visele în povestea lor de viață.

   Misiunea noastră este să-i ajutăm pe copiii să se bucure de copilărie, în micul nostru univers- Grădinița Irina.

   Cultivăm atitudinea pozitivă pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor și încurajăm curiozitatea, libertatea de exprimare printr-o gamă variată de activități, jocuri (dans, muzică, pictură, teatru, etc.) oferindu-i fiecărui copil posibilitatea să se cunoască pe sine și lumea înconjurătoare într-un mediu de învățare activ, distractiv și trăind o multitudine de experiențe inedite. 

   Convingerea noastră este că fiecare copil merită cel mai bun start la grădiniță și oferim acest lucru tuturor copiilor care ne trec pragul. Dorim să formăm copiii care să devină adulți de succes, încrezători, responsabili și colaboratori eficienți într-o societate aflată în permanență schimbare. Împreună cu partenerii noștri – părinții – construim temelia valorilor prezente și viitoare astfel încât să clădim personalități puternice, echilibrate și pregătite pentru viață.

   Vă așteptăm să ne treceți pragul și să pornim împreună în această călătorie!