Sari la conținut

Bine ati venit la Gradinita Irina!

Grădinița Irina | Grădiniță Militari

Bine ați venit la Gradinita Irina!

Prin intermediul blogului nostru dorim să păstrăm o relație cât mai apropiată cu părinții ai căror micuți pășesc în fiecare zi pe meleagurile noastre magice.

Ne propunem ca frecvent, să oferim sfaturi pedagogice de specialitate, să publicăm materiale informative din cadrul evenimentelor și activităților desfășurate în cadrul grădiniței și creșei noastre, dar mai ales, să oferim sprijinul necesar părinților și copiilor acestora la nevoie.

La Gradinita Irina am reușit de-a lungul timpului să creăm un mediu primitor, vesel dar mai ales sigur, pentru micuții ce ne pășesc pragul în fiecare zi, fără excepție. Copiii pe care îi formăm au întotdeauna ultimul cuvânt de spus, chiar dacă în tot acest timp ne concentrăm asupra formării personalității lor, iar prin toate activitățile desfășurate aici, ne asigurăm că micuții sunt antrenați, atenți și pasionați de ceea ce fac și învață. Este singura metodă prin care un copil poate învăța rapid dar mai ales, eficient.

Acestea fiind spuse, vă așteptăm cu drag pe blogul nostru ori de câte ori aveți ocazia, cu întrebări telefonice la 0723.353.456 sau 0730.644.060 sau de ce nu, dacă timpul vă permite, vă așteptăm la sediul grădiniței noastre amplasat în Sectorul 6, zona Militari. Aveți și o hartă atașată în partea dreapta pentru a vă orienta mai ușor și mai eficient.

Vă așteptăm la Gradinita Irina!