Sari la conținut

Grupa de germana

De la 1 iulie 2018 am infiintat grupa mica de germana cu predare bilingva (copii cu varsta intre trei ani si trei ani si jumatate)- grupa Ursuletilor -Kleine Bärengruppe.

Cunoasterea unei limbi straine mai putin intalnita precum germana, inseamna un avantaj competitiv semnificativ intr-o lume in care cunoastrea limbii engleze reprezinta o conditie obligatorie si nu un plus.

Grupa de germana

Pentru copiii de trei ani , invatarea unei astfel de limbi poate deveni ceva firesc daca invatarea este integrata in activitatile lor zilnice.

Avem doua cadre didactice deosebite care au format impreuna o generatie de copii cu rezultate extraordinare la limba germana si nu numai.

Aveti posibilitatea sa obtineti feed- back de la parintii care au copiii la grupa mare in acest moment, dar si vizionand filmuletul de mai jos.

https://1drv.ms/f/s!Ah4Ge4ZWMMAsgP4KoZxgZZ_WOxKohw

Doamna Elena Necula, educatoarea grupei de germana, are experienta in aceasta activitate de cinci ani. A terminat Liceul Pedagogic, Facultatea de Litere specializarea Germana-Romana si este masterand in Pedagogii Alternative si Arta Teatrala. Face echipa de trei ani cu asistenta sa, Lenuta Chiper, master in Psihopedagogia scolii incluzive, de asemenea vorbitoare de limba germana .

Inscrierile la aceasta grupa se pot face in limita locurilor disponibile.

Pentru grupa de germana la tariful de abonament al gradinitei (in functie de varianta de program aleasa) se adauga 12 lei /zi -respectiv 250 lei/luna.